субота, 27 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Росіяни зможуть квакати не ближче Уралу – Данілов Демілітаризована зона буде щонайменше до Москви, до Санкт-Петербурга, зазначив секретар РНБО

За підсумками війни України з Росією на території країни-агресора буде створено демілітаризовану зону. Про це сказав секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі Українського радіо у п’ятницю, 2 лютого.

«Ця демілітаризована зона буде щонайменше до Москви, до Санкт-Петербурга, ми її обов’язково просунемо. Єдине, де вони там зможуть квакати, – це не ближче Уралу. Повірте, так обов’язково буде», – зазначив секретар РНБО.

Данілов запевнив, що злочини «сучасного Гітлера» не залишаться безкарними і тому демілітаризована зона проходитиме «по зовсім іншим паралелям та меридіанам», ніж хотів би Володимир Путін.

«Це буде точно територія РФ, а не України», – резюмував він.

Нагадаємо, 31 січня президент Росії Володимир Путін заявив, що Москва намагається створити «демілітаризовану лінію» на території України і зараз російські військові «відсувають противника від життєво важливих населених пунктів РФ».


Наша Рада
Поділіться цим