понеділок, 29 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Путін заявив про спробу реваншу за невдачі Наполеона та Гітлера Глава кремлівського режиму визнав, що Росія зараз "перебуває у складному періоді своєї історії"

Деякі «геополітичні недоброзичливці» Росії хочуть реваншу за невдалі походи Наполеона Бонапарта та Адольфа Гітлера. Таку заяву зробив глава Кремля Володимир Путін на колегії МВС РФ у вівторок, 2 квітня.

«Росія, як відомо, перебуває у складному періоді своєї історії. Це всім зрозуміло. Після розвалу СРСР наші геополітичні недоброзичливці поставили собі за мету дорозвалити те, що ще залишилося від історичної Росії, дорозвалити її ядро, Росію, Російську Федерацію і підкорити все, що залишиться своїм геополітичним інтересам», – сказав він.

За словами Путіна, «хтось прагне до того, щоб у сьогоднішніх умовах світу, що швидко змінюється, зберегти свою гегемонію, у тому числі за рахунок Росії».

«Як не дивно, хтось хоче реваншу за невдачі у боротьбі з Росією в історичні періоди, за невдалі походи Гітлера на Росію, Наполеона тощо. Історичних прикладів дуже багато. Як не дивно, в історичній пам’яті тих недоброзичливців, про яких я сказав, багато що зберігається. Я з цим стикався», – зазначив російський лідер.

На думку Володимира Путіна, той самий «хтось» вважав можливим дроблення Росії і вважав її «слабкою ланкою», але начебто помилився.

«Цього ніколи не було, нікому цього не вдавалося, цього не буде. Нікому не вдасться це зробити», – самовпевнено сказав Путін.


Наша Рада
Поділіться цим