п'ятниця, 29 березня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Денис Казанський: Що насправді думає Порошенко про Фірташа Коли член правлячої фракції заступається за олігарха, який був за погодженням з Путіним та Могилевичем посаджений на газову трубу та на цьому заробив з нічого мільярдні статки, це наводить на нехороші підозри

Депутат Олег Барна з «Блоку Петра Порошенка» тут написав, що Дмитро Фірташ – насправді поважна людина, інвестор з багатомільярдним потенціалом, якого потрібно захищати, і поскаржився, що ми здали його клятим американцям.

Буває всяке. У нас вільна країна, і будь-яка людина має право висловлювати свою точку зору, навіть якщо її IQ прямує до від’ємних показників. Але тут все-таки особливий випадок. Олег Барна як-не-як — народний депутат, який представляє фракцію президента Порошенка. У зв’язку з цим виникає важливе питання – позиція фракції збігається з позицією Барни, чи ні? Чи вважає фракція Блоку Петра Порошенка, що Дмитро Фірташ – ефективний бізнесмен та поважний інвестор? Чи вважає так сам Петро Порошенко? І якщо не вважає, то що будуть робити з Барною, який робить такі заяви?

Барна може скільки завгодно вчиняти бійкий і скандали – до такого у нас давно вже звикли, і взагалі мати людину з обмеженими можливостями у фракції давно стало правилом хорошого тону для всіх політичних сил. Але коли член правлячої фракції заступається за олігарха, який був за погодженням з Путіним та Могилевичем посаджений на газову трубу та на цьому заробив з нічого мільярдні статки, це наводить на нехороші підозри. Чим це відрізняється від позиції якогось Медведчука?

Уявляю, що почалося б, якби таке ляпнув хтось із партії Тимошенко. А депутат з БПП спокійно заступається за Фірташа — і нічого.

Зовсім заплутався вже, хто у нас тепер агент Кремля?

UPD: Особливо сподобалася цитата: «Фірташ перебуває за кордоном, а уряд випрошує кредити під відсотки у МВФ». Як повернемо Фірташа – ото заживемо! Він нам одразу свої мільярди надасть у безвідсоткове користування.


Денис Казанский / Facebook
Поділіться цим