субота, 27 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

У Польщі висипали 160 тонн українського зерна. ВІДЕО Вантаж зерна прямував транзитом до порту Гданськ, звідки направлявся до інших країн світу

У Польщі стався черговий акт вандалізму стосовно українського зерна. Пошкоджено 160 тонн агропродукції, повідомило Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України у неділю, 25 лютого.

Вказано, що інцидент стався сьргодні вночі на станції Котомеж. Там була розсипана українська агропродукція з восьми напіввагонів. Вантаж прямував транзитом до порту Гданськ, звідки направлявся до інших країн світу.

«Українська сторона сумлінно виконує свої зобов’язання і згідно домовленностям з польським урядом не експортує деякі види агропродукції на територію Польщі. Це підтверджено на офіційному рівні – ані зернові, ані кукурудза, ані рапс – не залишається там. Це четвертий випадок вандалізму на польских залізничних станціях. Четвертий випадок безкарності і безвідповідальності», – заявив міністр розвитку громад, теториторій та інфраструктури Олександр Кубраков.


Наша Рада
Поділіться цим