субота, 27 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

ГУР показало підрив відділку «поліції» в Енергодарі. ВІДЕО Постраждалих окупантів планується евакуювати гелікоптерами на територію Росії

В тимчасово захопленому росіянами місті Енергодар у Запорізькій області стався вибух на нараді керівників «поліції». Про це повідомило Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України в п’ятницю, 18 серпня.

«Орієнтовно о 09.23 в кабінеті начальника «поліції» пролунав потужний вибух. Внаслідок цього чисельні поранення отримали: начальник міського відділу полковник МВС Росії Чсанов Павло Валерійович (Чувашська республіка), його заступник з оперативної роботи, керівник слідчого відділу, начальник чергової частини та керівники низки підрозділів. Одразу після вибуху їх було терміново доправлено до місцевої лікарні», – йдеться в повідомленні.

Після оперативного обстеження поранених з окупованого Мелітополя було терміново викликано три реанімобіля. Далі постраждалих в результаті вибуху планується евакуювати військовими гелікоптерами на територію Росії.

«Будівля, окрім розміщення управління «поліції», використовувалась як помешкання особового складу окупантів. Внаслідок вибуху будинок зазнав значних пошкоджень, пожежа розповсюдилася на 3-5 поверхи», – розповіли в ГУР.

Також відомо, що район вибуху заблоковано, пересування містом для цивільних осіб суттєво обмежено. Крім того, в Енергодарі повністю вимкнено Інтернет.


Наша Рада
Поділіться цим