неділя, 28 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Офіційно: Україна отримала ракети ATACMS Домовленості з президентом Джо Байденом виконуються і виконуються дуже влучно, зазначив Володимир Зеленський

Україна отримала американські балістичні ракети ATACMS. Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні у вівторок, 17 жовтня.

«Дякую всім, хто воює й працює заради України! Дякую всім, хто допомагає! І сьогодні особлива вдячність Сполученим Штатам. Наші домовленості з Президентом Байденом виконуються. Виконуються дуже влучно – «атакамси» себе показали», – заявив український лідер.

Зеленський традиційно подякував воїнам бригад ЗСУ, які проявили себе на фронті.

«Фронт. Воїни. Наші бригади. 54-та окрема механізована бригада, 68-ма окрема єгерська бригада, 25-та окрема повітрянодесантна бригада – це Лиманський напрямок. І Соледарський напрямок: 92-га окрема штурмова бригада та 93-тя окрема механізована бригада «Холодний Яр». Дякую вам, воїни», – сказав президент.

Раніше у вівторок ЗМІ повідомили, що Україна отримала від США балістичні ракети ATACMS. Йдеться про ракети, які можуть наносити удари на 160 кілометрів.

Сьогодні ж росіяни заявили, що начебто саме цими ракетами були розгромлені аеропорти у Луганську і Бердянську.


Наша Рада
Поділіться цим