вівторок, 19 березня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Путін визнав «проблеми» у війні з Україною. ВІДЕО Війна проти України може стати «тривалим процесом», визнав глава кремлівського режиму

Російські загарбники мають «проблеми» у війні проти України. Про це у середу, 7 грудня, сказав президент країни-агресора РФ Володимир Путін на зустрічі з членами Ради з розвитку громадянського суспільства та прав людини.

«Що стосується проблем у зоні проведення «спеціальної військової операції» (так у Росії називають агресивну війну проти України – ред.) – вони, звичайно, були. Вони, напевно, є і зараз, і вони можуть виникати коли і де завгодно в зоні проведення «спеціальної військової операції». Треба постійно цим займатися, постійно аналізувати те, що там відбувається, і мати зворотній зв’язок», – сказав Путін.

При цьому він висловив думку, що війна проти України може стати «тривалим процесом».

«Щодо тривалого процесу результатів «СВО», то, звичайно, це тривалий процес може бути. Але… з’явилися «нові території» (тимчасово окуповані території Криму та чотирьох областей України – ред.). Це такий значущий результат для Росії, це серйозне питання», – заявив Путін.

Глава кремлівського режиму запевнив, що у новій хвилі мобілізації немає необхідності:

«Щодо мобілізації: у нас 150 тисяч перебувають у зоні проведення СВО, тобто половина. З цих 150 тисяч половина, тобто 77 тисяч, перебуває безпосередньо у бойових підрозділах. Решта — на других-третіх рубежах, виконуючи функції військ тероборони чи проходять підготовку «Ще 150 тисяч, тобто половина всіх мобілізованих, не перебуває в угрупуванні, вони на полігонах Міноборони РФ. Це бойовий резерв. У цих умовах розмови про наступну хвилю мобілізації не мають сенсу і необхідності», – запевнив Путін, який раніше півроку розповідав, що мобілізації взагалі не потрібно проводити, а потім оголосив її і так і не підписав указ про її завершення.


Наша Рада
Поділіться цим