п'ятниця, 29 березня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Вадим Стоянов: Хочу, аби кожен українець зміг відчути поліпшення життя на собі

21 липня в Україні відбудуться позачергові вибори народних депутатів. Українці хочуть, щоб при владі були активні і принципові люди, які душею і серцем вболівають за нашу країну, хочуть позитивних змін, готові чесно і вірно служити народу. Кандидат в народні депутати по 197 виборчому округу місто Золотоноша та район, Черкаський район, Канів та Канівський район, а також Соснівський район міста Черкас, Вадим Стоянов – один з них. Його висувають об’єднані сили націоналістів – ВО «Свобода», Національний корпус, «Правий сектор», Українське добровольча армія, ОУН і КУН.

«Для мене громадська діяльність – важлива життєва позиція, починаючи з 2012 року. Мені добре знайомі проблеми, які хвилюють людей мого округу. Хочу втілити інноваційні ідеї розвитку міста Канів та прилеглих до нього селищ і сіл, щоб кожен житель регіону зміг відчути на собі покращення якості життя. Людей хвилюють такі важливі питання, як рівень життя, працевлаштування, розмір зарплат, так звані медична і пенсійна реформи, розвиток інфраструктури, децентралізація, проблеми місцевого самоврядування. У мене є низка ідей, які я готовий втілити в життя. І перш за все, для вирішення цих та інших питань, парламенту необхідно прийняти ряд законопроектів і антиолігархічний пакет, на якому наполягає Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Для корінних перетворень в країні важливо подолати корупцію. Зараз підтримка виборців особливо важлива і значуща. Тільки разом ми зможемо досягти результатів і того життя, яке заслуговує кожен українець», – говорить Вадим Стоянов.

Виборці добре знають, що Вадим Стоянов активно бере участь в житті свого округу і регіону, підтримуючи культурні та спортивні заходи – організовує концерти, виставки та фестивалі. До речі, Канівський фестиваль також відбудеться за підтримки ВО «Свобода».

У Золотоноші та районі, Черкаському районі, Каневі та Канівському районі, а також Соснівському району міста Черкас  вже реалізовано низку проектів. Зокрема, кіноконцертний майданчик імені Юрія Іллєнка, де місцевим жителям показують українські фільми. Крім цього, Вадим Стоянов знаходить шляхи вирішення для розвитку Черкаського аеропорту, де зараз тривають ремонтні роботи по покриттю злітно-посадкової смуги, закуплена частина авіаційного обладнання.

Авіакомпанії «Українські крила» і «Скай Ап» заявили про готовність базуватися і проводити ремонтні роботи в Черкаському аеропорті. Перші польоти плануються восени. На думку Вадима Стоянова, відкриття аеропорту зробить Черкаську область привабливою для інвесторів, забезпечить новими робочими місцями, поповнить бюджет міста.

Також він зазначив, що одним з найболючих питань регіону є екологічний, його турбує безконтрольне використання артезіанської води і скиди відходів у річки великими підприємствами.

«У мене є побоювання щодо будівництва Канівської гідроакумулюючої електростанції. Це може привести до катастрофічних наслідків для екології всіх населених пунктів, розташованих нижче Канева по Дніпру», – зазначає Вадим Стоянов.

Діяльність Вадима Стоянова не обмежується рамками району, він займається громадською діяльністю по всій Україні, знаючи проблеми українців намагається допомогти їх вирішити. Зокрема, на сьогоднішній день, на його думку, слід розібратися з комунальними тарифами. Вадим Стоянов вважає, що необхідно переглянути процедуру приватизації обленерго.

«Згідно з Конституцією земля, її надра, водні ресурси є власністю українського народу. Газ, видобутий на території України, належить народу. Населення має отримувати цей газ, оплачуючи тільки його видобуток, транспортування і обслуговування. Вважаю, що підприємства олігархів повинні купувати імпортований газ», – говорить Вадим Стоянов.

Також його турбує стан автодоріг, де звичайним ямковим ремонтом вже не обійтися.

«Я вважаю, що повинен бути комплексний підхід в вирішенні даної проблеми. Нам потрібна програма реконструкції доріг, яка буде передбачати повну заміну асфальту за рахунок держбюджету», – підкреслив кандидат в народні депутати.


Наша Рада
Поділіться цим