субота, 20 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Дмитро Вовнянко: ДБР та НАБУ назвали шанувальників ЗЕ чорноротими брехунами Не тільки США, а й українські правоохоронці визнали «плівки Деркача» ніцою брехнею. Всі. Включаючи «абнімаю – жму руку»

НАБУ та САП тихенько, не привертаючи зайвої уваги, закрили всі справи по «плівках Деркача», тобто про нібито записи, нібито розмов Порошенка з нібито Байденом і нібито Путіним. Підстава – відсутність складу злочину

Тобто не тільки США, а й українські правоохоронці визнали «плівки Деркача» ніцою брехнею. Всі. Включаючи «абнімаю – жму руку». Порохоботи, що все буде от саме так, казали ще в день публікації цих «плівок». Нагадаю, що США назвали осіб що публікували «плівки» агентами Москви і впровадили проти них санкції.

Через це вітаю широкі маси шанувальників ЗЕ, ватників та всіх інших осіб що ненавидть Порошенка в силу власного ідеалізму, жлобства та класової ненависті (за Марксом-Леніним) до успішного бізнесмена. Щойно чорноротими брехунами всіх їх назвав не тільки Мінюст США, а й українські ДБР та НАБУ. Бо це – правда.

І це не фінал. Віщую визнання брехнею також передачок Бігуса про «свинарчуків» та «вугілля Медведчука» і багатьох подібних. Інакше й бути не може. Творцям тих передачок відмиватися доведеться довго. Аби іншим уроком було.


Дмитро Вовнянко / Facebook
Поділіться цим