п'ятниця, 29 березня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Дмитро Вовнянко: Спільный інтерес Коломойського і Шабуніна У пацанів – інтереси. Яка-така Україна? Цікаво тільки, коли в ВР з'явиться фракція "За майбах" людей Шабуніна туди візьмуть?

Знаєте що об’єднує антикорупціонера Шабуніна з олігархом Коломойським? Їх об’єднує спільний позов про поновлення справи по схемі Роттердам+. Вищий антикорупційний суд постановив відновити справу по Роттердам+ за позовом Центру протидії корупції Шабуніна і Нікопольського заводу ферросплавів Коломойського. Активіст і олігарх – це сила!

Інтерес в обох сторін спільний. Коломойському таки кортить аби схема була визнана злочинною – він тоді відсудить у держави Україна «завдані збитки». В Шабуніна все цікавіше – закриття справи по Роттердаму+ по факту виставило його тим ким він є – брехуном і аферистом який послуги з лоббізму приховує під виглядом антикорупційної діяльності. Ще й кошти західних грантів розкрадає. Знову таки Венедіктова справу веде, а значить треба дружити з правильними олігархами. Знову таки, садибку відбудовувати треба. Нічого ви не розумієте – без садибки антикорупціонеру – ніяк.

І чхати, що справа по Роттердам+ у за кілька років так і не знайшла доказів бодай якихось ознак злочину. І чхати що після відміни Роттердаму+ Україна вугілля закуповувати стала відчутно дорожче, прибутковий Центренерго вліз в борги, а борги перед шахтарями зросли до астрономічних значень.

У пацанів – інтереси. Яка-така Україна? Цікаво тільки, коли в ВР з’явиться фракція «За майбах» людей Шабуніна туди візьмуть? Ну, в «служках» і в «Голосі» – уже є.


Дмитро Вовнянко / Facebook
Поділіться цим