субота, 20 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Олексій Голобуцький: Зізнання Сивохо це не тільки стаття про держзраду Але Сергій Сивохо вже «пройшов поліграф, він чистий» – так, мабуть?

Сергій Сивохо – нагадаю, віднедавна цілий радник секретаря Ради нацбезпеки й оборони – заявив, що отримав соціологічні дані з окупованих територій Донбасу про те, що там є люди, готові підтримати «Слугу народу» і висуватись від СН на місцевих виборах.

Експерти вже зауважили, що жодна українська соціологічна служба не могла фізично ні взяти, ні виконати таке замовлення на дослідження. А дозвіл на збирання даних та й саме збирання будь-яких даних – на окупованих територіях це питання виключної компетенції т.зв. «Министерств госбезопасности» «ЛДНР».

Отже, радник секретаря РНБО України під час війни відкрито зізнався у співпраці зі спецслужбами терористичних утворень на окупованих територіях. Це не тільки стаття про держзраду і перевищення службових повноважень, як у випадку з теж непосадженим нардепом Шевченком. Там ще мають додатись специфічні моменти, пов’язані з посадами в сфері нацбезпеки, з доступом до держтаємниці і оце от все.

Але «він пройшов поліграф, він чистий» – так, мабуть?


Олексій Голобуцький / Telegram
Поділіться цим