вівторок, 23 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Олександр Михельсон: Чому Добрий Вова не «наведе порядок» І вже за півтора роки гнатимете ви президента Зеленського сраними віниками. А проблема-то – як і за Порошенка – буде не в президенті

Що нам обіцяв Зеленський? Включити в «Нормандський формат» США та Британію.

Як це подавалося мега-масованою антипорошенківською пропагандою? Що війну спинити можна було б давно. Зверніть увагу – «спинити». Не «виграти». Але Кривавий Барига не хотів. Щас усе зробить Добрий Вова.

Сьогодні Держдеп пояснив, що не буде Америка в іншому форматі, ніж є уже. Британія не пояснює нічого взагалі.

І все це було ясно ще дев’ять місяців тому.

Але вам просто хотілося насцяти в черевики Порошенку.

Ну то нормально. Я вам більше скажу: він заслужив (на цьому моменті чимало читачів від мене відпишуться – але заслужив, заслужив). Питання в іншому: як швидко ви почнете сцяти в черевики Зеленському, який – от диво! – не виконає тієї фантастики, про яку ви верещали на кожному розі перед виборами?

Він не скінчить війну. Бо не може Україна скінчити війну, яку почала не вона. Не поборе корупцію. Бо всі ви – корупція. Не «наведе порядок» – бо ніхто з вас не хоче порядку. Не встановить демократію. Бо ніхто з вас не вміє користуватися процедурами, для кожного з вас Демократія – це коли мій кум правильно дав хабаря, а його конкурент неправильно дав хабаря…

І вже за півтора роки гнатимете ви президента Зеленського сраними віниками. А проблема-то – як і за Порошенка – буде не в президенті.

Дивіться в дзеркало, посполиті. Дивіться в дзеркало.


Олександр Михельсон / Facebook
Поділіться цим