четвер, 28 березня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Сергій Єсипов: Найбільше заплатить саме виборець Зеленського Зміни неминучі і ми всі їх відчуємо. Бо це перш за все будуть зміни циферок в обмінниках. І дехто готовий до змін, а хтось поки що ні. Встигай_ТЕ!

Раджу не витрачати дорогоцінну енергію на обговорення чергових трусів «президента», а краще насолодитись останніми теплими і відносно ситими днями літа.

Єдине, що можна зараз констатувати – перерозподіл почався.

Деякі процеси в цьому перерозподілі можна привітати – як ось наприклад обшуки в сраному окружному адміністративному суді – хоча поки що з невпевненим результатом.

Але інші процеси – наїзди на бізнес і штучну підтримку курсу нацвалюти – навряд чи назвуть позитивними.

Але все це неважливо по великому рахунку – перерозподіл почався і він обов’язково відбудеться так чи інакше. Єдине про що залишиться дискутувати – чи отримають бенефіціари перерозподілу все, що бажали, чи не все, але для цього потрібно точно знати, чого вони насправді бажали. А це насолода для невеликої кількості гурманів.

Попри все – разом з перерозподілом почались і срачі всередені ще не сформованої монокоаліції – як виявилось, і це не дивно – ніякої єдності в набраних рандомно тушках в реальності немає. І це добре – чим більше вони зжеруть один одного, тим менше в них буде ресурсів жрати країну.

Втім, перейматись тут нема чого – за перерозподіл насправді найбільше заплатить саме виборець Зеленського. Тому що за моїми спостережаннями саме в цієї категорії громадян гривневої маси вистачає лише на покупку продуктів за новими цінами, і не вистачає, щоб зробити собі принаймні якусь валютну подушку на найближчи «часи змін». Але ж і скиглення зубожилих якось раптом припинилось, то може все й добре? Всі вже й багаті?

Але ж зміни неминучі, зміни почнуться вже у вересні, ми всі відчуємо. Бо це перш за все будуть зміни циферок в обмінниках.

І дехто готовий до змін, а хтось поки що ні.

Встигай_ТЕ!


Сергей Есипов / Facebook
Поділіться цим