субота, 20 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Максим Михайленко: Памперси для інавгурації Зеленського В очікуванні задоволення у Homo Sapiens часто тече слина, хоча і не обов'язково зеленого кольору

Останній відосик Володимира Олександровича Зеленського, на відміну від деяких інших, мене якось розачарував. І ось чому. Українська держава – це не кімната в дешевому турецькому готелі, сама Україна – не хвойда з фойє того ж готелю (вибачень ми так і не почули), а новообраному перед записом відео все-таки слід було поголитись (татуй-борода – це кльово, але вже навіть не в усіх мусульманських країнах, ок?).

Верховна Рада прийме рішення про дату інавгурації відповідно до діючого закону – тому не слід так нервувати (і вже вдруге підкреслю: замість вштиру має сенс вивчати процедуру і законодавство, радитися із досвідченими людьми, це нормально).

Ще здивувало – лише недавно новообраний президент стверджував, що прагне не до селекторів Банкової, а до опенспе(а)йсу, тоді навіщо так overreact?

NB. Як правило, в очікуванні задоволення у Homo Sapiens часто тече слина, хоча і не обов’язково зеленого кольору. Так чи інакше, у подібних ситуаціях рятує слюнявчик. У випадку більш досвідчених політиків, якщо що, знадобляться підгузки. Але це наступний етап.


Максим Михайленко / Facebook
Поділіться цим