п'ятниця, 19 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Євген Магда: Путін і Медведчук біля воріт У гібридній війні почесної капітуляції не буде. Не передбачено. Якщо ми програємо, то незалежної України як такої не буде, станемо «ресурсом» Росії для наступу на ЄС

Причини появи підкреслено самозахопленного інтерв’ю п.Медведчука зрозумілі: його кремлівський господар, якого Медведчук називає «кумом», вважає, що ми з вами вже до них дозріли. Звідси і цифри у ньому, і багато іншого. Це їх «парад» у нашому інформаційному просторі.

Винних у цій ситуації багато: і влада, і ми з вами. І розрахунок, серед іншого, на зневіру та пошук винних. Це очевидно, як і те, що російські «інженери настроїв» ситуацію в Україні моніторять та готуються впливати на перебіг виборів.

Панікувати не варто, варто діяти. Зважено та асиметично. Демонструючи те, що українці демонструють з 2014 року, зокрема, вміння робити висновки з власних помилок.

Нагадаю, що у гібридній війні почесної капітуляції не буде. Не передбачено. Якщо ми програємо, то незалежної України як такої не буде, станемо «ресурсом» Росії для наступу на ЄС.

Ми – не лише ті, що сидять у ФБ чи Твіттері, ми – і ті, хто багато дивляться ТБ. Ці вибори замість України та українців ніхто не виграє.

Подумайте над цим хоча б стільки, скільки витратили на прочитання цього тексту.


Євген Магда
Поділіться цим