п'ятниця, 29 березня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Богдан Буткевич: Чому влада нічого не зробить з телеканалом «Інтер» Нинішню владну конфігурацію згубила тяга до барижних компромісів. А існування «Інтера» – наочне тому підтвердження

А знаєте, чому цей гадський «Інтер» не закриють й нічого йому не буде ні за яку відверту пропаганду?

Вибори.

Вата, яка дивиться цей канал – вона теж на вибори ходить. Ну, й не тільки вата, а й просто дурні домогосподарки. А кожен голос буде потрібен, угу. Всім. Й всі сподіваються домовитися. Тобто, вже домовляються.

За рік до виборів з телеканалами ніхто не свариться. Якщо не закрили у 2015-2016-му, то зараз й подавно ніхто цей льовочкінсько-фірташевський розплідник й пальцем не чіпне. Ну, там штраф якийсь випишуть чи якесь стотисячне попередження. Готовий побитися об заклад, що цим все і обмежиться. А, ну ще пару димових шашок кинуть в будівлю.

Ви тільки подумайте – ну от хто з політиків такий майданчик хоче втратити, а? Воно ж перевдягатися у польоті – це головний навик для успішного медійника в нашій прекрасній країні. Так що завтра буде «буйство ватки», а за кілька місяців – почнуть й більш корисні речі казати. Питання – для кого.

Кароч, нинішню владну конфігурацію згубила тяга до барижних компромісів. А існування «Інтера» в його нинішньому вигляді – це просто наочне тому підтвердження.


Богдан Буткевич / Facebook
Поділіться цим