субота, 27 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Зеленський знову вказав на неадекватність Путіна. ВІДЕО Зараз Володимир Путін радикально налаштований на знищення українців, і наша країна – це лише перший його крок, зазначив Володимир Зеленський

Блокування зернової угоди Росією є свідченням того, що президент РФ Володимир Путін – неадекватний, а його оточення заробляє шалені гроші на його рішеннях. Про це сказав президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю бразильському телеканалу Globo, оприлюдненому у понеділок, 31 липня.

«Він (Путін – ред.) – справді неадекватна сьогодні людина. Зі своїм оточенням, у якому люди заробляють великі гроші на таких ось блокуваннях. Дуже прагматичне коло людей, яке в цьому живе, і поки йде війна, вони заробляють великі гроші», – сказав Зеленський.

За його словами, зараз Путін радикально налаштований на знищення українців, і наша країна – це лише перший його крок. Він не зупиниться нашій країні, вважає президент України.

«Україна дуже чітко сказала – ми готові йти «коридором». Є відповідні речі, які можуть захистити або знизити ризик знищення цивільних торгових кораблів. Ми готові йти цим «коридором» і такі речі ми обговорюємо з партнерами», – додав президент.

Нагадаємо, ще у жовтні 2022 року Зеленський заявив, що Україна не може вести переговори із нинішнім керівництвом Росії, оскільки це неможливо робити з неадекватними людьми.

Також президент Володимир Зеленський підписав указ, який унеможливлює ведення переговорів з Путіним, але при цьому можливі переговори з Росією.

Нещодавно у Кремлі поскаржилися на «непримиренність» України і що за минулий місяць ніхто до Москви так і не звертався з питань «українського врегулювання».


Наша Рада
Поділіться цим