вівторок, 19 березня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

У Черкасах облили зеленкою депутата-колаборанта. ВІДЕО Після виходу із СІЗО Олександр Замирайло став на коліно біля пам'ятника загиблим воїнам, вибачився і запевнив, що Путін – хуйло

У Черкасах активісти облили зеленкою депутата міської ради Олександра Замирайла, який планував очолити Черкаську область у разі захоплення російськими агресорами. Про це повідомляє місцевий сайт 18000.com.ua у понеділок, 8 серпня.

Вказано, що суд обрав Замирайлу обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю застави 208 тисяч гривень. Сьогодні заставу було внесено і Замирайло випустили із СІЗО. Таке рішення активісти зустріли вигуками «Ганьба!»

Черкаська прокуратура внесла апеляцію на рішення судді. Завтра це питання буде розглянуте Апеляційним судом області.

При цьому під час судового засідання слідством було надано докази у вигляді задокументованих розмов Замирайла, де він бажає смерті українським воїнам, а також перемоги Володимира Путіна та п’є разом із дружиною за його здоров’я.

Сам Замирайло в суді факт відповідних розмов не спростовував, проте акцентував на тому, що вони нібито були «приватними», а публічно він виключно за Україну та її суверенітет.

Після виходу із СІЗО Олександр Замирайло став на коліно біля пам’ятника загиблим воїнам та вибачився.

«Я перепрошую всіх воїнів. Азов, Нацкорпус, Правий сектор… Пацани, залишайтеся живими і повертайтеся додому до своїх родин», – сказав він і додав, що Путін – хуйло.

Після цього Олександра Замирайла облили зеленкою.


Наша Рада
Поділіться цим