субота, 27 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Путін розповів, кого вважає «ворогом» Росії У Володимира Путіна «немає бажання воювати безкінечно», але й «здавати свої позиції не збирається»

Ворогом Росіє є не Україна, а еліти країн Заходу. Таку цинічну заяву зробив президент країни-агресора Володимир Путін у понеділок, 1 січня.

«Це протягом століть так було, і зараз триває. Сама Україна для нас не ворог. А ось ті, хто хоче знищити російську державність, ті, хто хоче домогтися, як вони кажуть, стратегічної поразки Росії на полі бою – а це, в основному, на Заході там є так звані еліти, для яких існування Росії , принаймні, у її сьогоднішній якості, розмірах, як вони думають, є неприйнятним», – заявив Путін на зустрічі з пораненими російськими військовими у шпиталі імені Вишневського в Москві.

Він стверджує, що у Кремля «немає бажання воювати безкінечно», але й «здавати свої позиції не збирається».

За словами Путіна, «практично стратегічна ініціатива перебуває у наших руках сьогодні».

«Ті, хто ще вчора говорили, що потрібно завдати стратегічної поразки Росії, тепер уже шукають висловлювання щодо того, як би швидше завершити конфлікт. І ми теж хочемо завершити конфлікт, причому якнайшвидше – тільки на наших умовах», – резюмував президент РФ.


Наша Рада
Поділіться цим