вівторок, 19 березня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Росіяни покинули Нову Каховку – Генштаб Перед виходом із Нової Каховки росіяни обійшли будинки місцевого населення для «конфіскації» цінних речей

Усі підрозділи російських агресорів вийшли із міста Нова Каховка у Херсонській області. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні у четвер, 23 березня.

«Станом на 22 березня 2023 року всі підрозділи армії окупанта, які були розміщені в населеному пункті Нова Каховка Херсонської області покинули місто», – йдеться у повідомленні.

Вказано, що перед виходом із цього населеного пункту росіяни обійшли найближчі будинки місцевого населення з метою наживи. Вони «конфіскували» у цивільного населення у великій кількості побутову та електронну техніку, коштовності, елементи одягу та мобільні телефони.

«Також у низці населених пунктів тимчасово захопленої лівобережної частини Херсонської області загарбники розпочали пошуки громадян із проукраїнською позицією. Для цього вони використовують списки учасників АТО, військових пенсіонерів та списки осіб, які проходили службу у правоохоронних органах України», – додали у Генштабі.


Наша Рада
Поділіться цим