вівторок, 19 березня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Данілов назвав Медведчука «віковою травмою» Путіна Усе, що залишилося від партії ОПЗЖ, – це вже "неробоча конструкція", вважає Олексій Данілов

Колишній народний депутат і лідер забороненої партії ОПЗЖ Віктор Медведчук є «віковою травмою» президента РФ Володимира Путіна. Про це сказав секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов в інтерв’ю для Інтерфакс-Україна.

«Це (Медведчук – ред.) – вікова травма Путіна. Це абсолютно непідйомна історія. Його час минув 24 лютого. І все, що залишилося від ОПЗЖ, – це вже не робоча конструкція», – заявив Данілов.

Такої ж думки він і про перспективи деяких інших чиновників часів президентства Віктора Януковича.

«Зіграна карта, на шахівниці не з’являться», – сказав секретар РНБО, говорячи про колишнього віце-прем’єр-міністра Сергія Арбузова й екс-голову адміністрації президента Андрія Клюєва.

Як відомо, у квітні 2022 року СБУ затримала Медведчука після втечі з-під домашнього арешту на початку повномасштабного вторгнення РФ. У 2021 році спецслужба оголосила кілька підозр Медведчуку – скоєнні держзради, сприянні діяльності терористичної організації та замаху на розграбування національних ресурсів на тимчасово окупованій території Криму.

А 21 вересня Україна обміняла Медведчука на 200 військовополонених, більшість із яких – захисники Азовсталі.


Наша Рада
Поділіться цим