вівторок, 19 березня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Москва придумала причину втечі своїх військ у Харківській області Рашисти нібито проводили «відволікаючі та демонстраційні заходи з позначенням реальних дій військ»

Міноборони РФ заявило, що для досягнення мети «спецоперації» було вирішено перегрупувати війська в районах Балаклії та Ізюму, щоб «наростити зусилля» на Донецькому напрямку. Про це повідомляє прес-служба відомства в суботу, 10 вересня.

З цією метою, нібито протягом трьох діб проведено операцію зі згортання та організованого перекидання ізюмсько-балаклейського угруповання військ на територію так званої «ДНР».

«Під час цієї операції проведено низку відволікаючих та демонстраційних заходів з позначенням реальних дій військ», – стверджують у відомстві Сергія Шойгу.

Нагадаємо, раніше в РФ також знайшли виправдання для відходу військ з острова Зміїний. Так, Росія евакуювала залишки гарнізону на острові Зміїний 30 червня після чергового удару ракетними та артилерійськими підрозділами ЗСУ.

Тоді пропаганда Кремля заявила, що гарнізон залишив острів нібито як «жест доброї волі». Нібито щоб показати, що російська сторона не заважає ООН з організації гуманітарного коридору для експорту зерна з України.


Наша Рада
Поділіться цим