вівторок, 19 березня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

ЗСУ ліквідували двох полковників Тульської десантної дивізії. ФОТО На цей раз «шаг доброй воли» зробили і офіційно денацифікувалися та демілітаризувалися полковники Андрій Васильєв та Сергій Кузьмінов

Українські військові продовжують знищувати офіцерський склад армії країни-агресора Росії. Днями були ліквідовані два заступника командира 106-ї Тульської десантної дивізії, повідомляє Наша Рада у п’ятницю, 15 липня.

«Українське сафарі 2.0» триває. На цей раз «шаг доброй воли» зробив і офіційно денацифікувався та демілітаризувався «заместитель командира 106 Тульской воздушно-десантной дивизии полковник андрей васильев», – повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

Андрій Васильєв

У свою чергу тульський міський портал Myslo повідомляє, що окрім Васильєва, в Україні «зашкварився» ще один полковник з тієї самої дивізії – 40-річний Сергій Кузьмінов.

«У «спецоперації» в Україні брав участь із перших днів. 22 квітня президент Володимир Путін підписав указ про нагородження полковника Кузьмінова орденом Мужності», – пише видання.

Сергій Кузьмінов

Щодо 49-річного Васильєва видання уточнює, що він командував 51-м полком Тульської десантної дивізії. Він також був нагороджений орденом Мужності.


Наша Рада
Поділіться цим