середа, 24 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Богдан Буткевич: Вороги мають бути знищені Натомість, в реальності наше імітаційне травесті-шоу продовжується

Знаєте, що мав би зробити справжній очільник нації після того, як Яника з поплічниками зняли з розшуку? Він би мав покликати до себе керівника ССО, СБУ та СЗР.

На абсолютно таємне засідання – тобто, щоб ввечері фоточки та скани не публікував Лещенко чи срана.юа.

Налити чаю, а, може, й 100 грам коньяку. Й сказати – «Панове, до..блися ми до мишей з цими портновськими КПК та реформами на півшишечки. Але ми просто не можемо дозволити цій гидоті на ім’я Янукович та всім його потворам спокійно жити. Тому ваше завдання – ви формуєте загін ліквідації. Ми це тихо оформлюємо заднім числом в якусь піхоту. В разі успіху – хіба гроші, ніяких медалей та розголосу. В разі неуспіху – що ж, життя важке. Але вороги мають бути знищені. Ось – список на знищення».

Ну, але це мрії. Натомість, в реальності наше імітаційне травесті-шоу продовжується. Наша їб…ча елітка продовжує гратися в політику, війну, реформи, державне управління. Їм здається, що вони офігенні в цьому розводняку.

Головне – правильно перебити інформпривід. Ну й що, що через, щонайменше, злочинну недбалість, а щонайбільше – злочинний намір – Яника з камарільєю знімають з розшуку? А ми їм у відповідь якихось типу грошей повернемо в бюджет і надуємо щоки з приводу засідання Оболонського суду. Яке перенесемо у безкінечність.

І все б нічого, якби кожен грьобаний день у нас на фронті не гинули люди. За що вони гинуть? За те, щоб ви могли ще трохи продовжити ваш мерзенний театр на кістках?

Ні, я не кличу до терору. Просто нагадую, що в країні є сотні тисяч людей, які з кожним новим відпущеним беркутівцем, кожним знятим з розшуку ригом, кожним непокараним корупціонером на поруках все ближче до того, щоб почати вас знищувати. І я вже майже не бачу ніяких мінусів та заперечень цьому.


Богдан Буткевич / Facebook
Поділіться цим