субота, 27 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Остап Дроздов: «Буратіно» Дубінського вистругав не лише Коломойський 30 781 виборців Обухівського району обрали народним депутатом від округу № 94 з переможним рейтингом 40% кандидата, який гасло «Слава Україні» називав нацистським. Татусі Карли прописані не лише в кремлі, але і в Київській області

Усяк Буратіно має свого Татуся Карла. Дубінського вистругав не лише Коломойський, давши йому, як і теперішньому президентові, необмежені стартові медійні умови. І не лише Портнов, який перед війною синхроніхував із Дубінським атаки на проукраїнські середовища. І не лише російський агент Деркач, який роками плів агентурну мережу, користуючись дахом усіх влад. І не лише колишній прокурор Костянтин Кулик із позивним «Птічка», який зараз переховується за кордоном, але в 2020 році відсудив у генпрокуратури Венедіктової 1,4 млн за невикористані відпустки. І не лише партія Слуга народу, яка замахнулася на рекорд за кількістю держзрадників.

А також – 30 781 виборців Обухівського району, які обрали народним депутатом від округу № 94 з переможним рейтингом 40% кандидата, який гасло «Слава Україні» називав нацистським і багато чого іще. Татусі Карли прописані не лише в кремлі, але і в Київській області.

У Країні Дурнів є чарівне Поле Чудес. Треба викопати ямку, тричі промовити «кекс, фекс, пекс», покласти в ямку золотце, зверху посипати сіллю – і на ранок виросте деревце з золотими монетами замість листочків.

Ніс росте не лише тоді, коли брешуть. Але й тоді, коли брешуть самим собі.

В італійській мові il burattino – маріонетка.


Остап Дроздов / Facebook
Поділіться цим