п'ятниця, 26 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Дмитро Вовнянко: Підвезли нове покращення від ЗЕкоманди Кінець епохи бідності – це часто початок епохи злиднів. Тільки шанувальникам Зе цього не кажіть. Хай побалдіють від тегу «Коболєва звільнили – тарифи знизять!»

Я прямо не знаю, що й казати. Зеленський підписав законопроект №2458, з яким платня за комунальні послуги гарантовано злетить до… повного «кінця епохи бідності».

За новим законом платня за кожну комунальну послугу крім газу і електрики складатиметься з: абонплати, платні за послугу, платню за обслуговування мереж та платню за обслуговування та заміну приборів комерційного обліку. А до платні за газ і електрику додається платня за обслуговування внутрішньобудинкових систем газо- та електродоставки. Все це окремими платіжками – кожна зі своєю комісією.

І так. Договір на надання всіх цих послуг буде вважатися підписаним автоматично через 30 діб після публікації на сайтах комунальників.

Слабо?

У 2018 р. за «клятих бариг і мародерів» на газових хабах у Європі газ був на третину дорожчій ніж зараз. Але платили ми всі за «грабіжницькими тарифами» у 1,4-2 рази МЕНШЕ ніж платимо нині. Але й цього мало. Нам навішують нові й нові рахунки.

Як я й казав, кінець епохи бідності, це часто початок епохи злиднів. Тільки шанувальникам ЗЕ цього не кажіть. Хай побалдіють від тегу «Коболєва звільнили – тарифи знизять!». Не треба відбирати в них радість миті, коли розглядаючи рахунки, вони зможуть голосно вигукнути: «Зате не Порошенко!».


Наша Рада
Поділіться цим