четвер, 28 березня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Сергій Климовський: Президентство Зеленського добігає кінця В Україні багато що можливо. Навіть залишити достроково посаду президента за власним бажанням

Хто дивився вітання Зеленського з нагоди річниці революції Гідності мав бути враженим його мімікою. Він вимовляв текст так, як коли виступав у репризах «95 кварталу», пародуючи Порошенко. Міміка вражаючи дисгармонувала з фразами. Але президентом зараз Зеленський і виникало враження, що він пародує сам себе.

Це не фахова звичка, як свідчать півтора роки його виступів у якості президента. Але цього разу він виступав, як виступає актор із нудним і застарілим номером, що йому обрид, але начальство наполягає, бо вважає, що публіці номер до вподоби. Актору нудно і сумно, та нічого не вдієш, тож «эбонитовая палочка» розповідала щось про революцію, знаходячись на лікарняному. Здається, йому шалено набридло вже бути президентом і хочеться додому, до звичного життя.

Як вважається, мрії збуваються, особливо під Новий рік. В Україні багато що можливо. Навіть залишити достроково посаду президента за власним бажанням, а не лише скаржитися, що «я, как раб на галере, гребу двадцать лет…».

Незабаром спостерігатимемо, цікаву акторську дуель, хто раніше і з яким формулюванням піде, – Зеленський, або трупа акторів, які виконують роль Путіна. Революції в Україні без барикад і наметів московіти ще не бачили.


Сергей Климовский / Facebook
Поділіться цим