п'ятниця, 19 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Олексій Голобуцький: У Зеленського явно істероїдний стан Зеленського перестали випускати на публіку без специфічної підготовки. Стрес виявився надмірним?

Виступ Зеленського в Раді дивитись було відверто неприємно. Не через те, що саме казала ця людина. Достатньо було того, як саме вона це казала. Впізнавано порушена, як під речовинами, артикуляція. Емоційний надрив. Явно істероїдний стан. Набрякле обличчя з полопаними капілярами. Зеленський явно розраховував не на це, коли погоджувався зіграти роль шостого президента.

Зеленський не витримує. Без специфічної підготовки, котра дуже легко розпізнається і вживу, і на відео, він вже давно не з’являвся на публіці. Бо в ОП його тримають не тільки в теплій інформаційній ванні, але й в ізоляції. А зіткнення з дуже жорсткими реаліями розваленої зусиллями його команди країни напередодні локауту нерви звичайного шоумена не витримують.

Якби це не коштувало так дорого державі і 35 мільйонам громадян, цій особі можна було би співчувати. І пожаліти її зруйноване життя і особистість. Але ціна, котру платить Зеленський, і котру платить держава і суспільство, неспівставні. Тому шкодувати ніхто не буде.

Але дивитись на неприродно перенасичене емоціями шоу, де кожна пафосна репліка – брехня чи маніпуляція, а частіше і те, і те, справді неприємно.


Олексій Голобуцький / Telegram
Поділіться цим