середа, 24 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Микола Завірохін: Чому здоровий націоналізм – це здорово. Лікнеп для хохлів та малоросів Ну що малороси срані і тупа вата, запроданці та ідіоти, обрали гімно – жеріть його поки не вдавитесь, а тоді п...те на заробітки до Польщі чи Італії, Чехії чи Іспанії і довго розповідайте, як там живуть люди

Тільки для ваших пустих голів – уявіть, на День незалежності Польщі, 11 листопада президент Польщі вилазить на сцену у кольорах національного прапору, топчеться по ній і розповідає патріотам та націоналістам, щоб не заважали йому будувати Польщу, після чого на неї вилазять фріки в трусах та без і на російській та німецькій мові виконують ідіотські пісеньки…

Уявили курви?

Питання, а скільки годин після цього втримається на посаді такий ідіот у Польщі, хоча ні, Поляки – нація і такого ідіота не оберуть ніколи!

Уявіть Чехію – День виникнення незалежної Чехословацької Республіки, 28 жовтня, і аналогічний розвиток подій, уявили? Думаю, що в Польщі, що в Чехії вже б горіла адміністрація президента, в центрі столиці були б сотні тисяч.

Нагадую для тупих малоросів – 2018 рік. Польща. У середу 7 листопада голова Варшави Ганна Гронкевич-Вальц заборонила проводити марш націоналістів «через погрози насилля й розпалювання ненависті», мотивуючи це тим, що «Варшава вже досить настраждалася від агресивного націоналізму».

У відповідь на це рішення президент Анджей Дуда і прем’єр-міністр Матеуш Моравецький виступили з ініціативою провести загальнонаціональний марш, запросивши всіх охочих.

Акція отримала назву «Біло-червоний марш» з огляду на кольори польського стяга. Після цього Варшавський окружний суд скасував рішення мера.

Даний марш зібрав майже 200 тисяч осіб, із яких близько кілька десятків тисяч – праві. За оцінками журналістів, то була найбільша хода правих у Європі. Головними гаслами були: «Бог, Честь, Вітчизна», «Честь і слава героям», «Ісус – король Польщі».

Дійшло, чому ви, малороси дебільні і вата тупа, їздите на заробітки до Польщі та Чехії, а не навпаки?

Боюсь не дійшло, бо для вас ні мова, ні віра, ні армія і навіть Незалежність на хліб не намащуються.

Бажаю вам скоріше усвідомити цінність саме фундаментальних речей, або здохнути.


Микола Завірохін / Facebook
Поділіться цим