вівторок, 23 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Борис Бабін: Україна фактично відмовляється від Криму Єдине невідоме наразі питання – це власне справжня ціна питання. Бо зрозуміло, що всі розмови про «обмін» та «людей» стосуються тих, хто не в курсі справжньої вартості поступок

Для тих, хто сумнівався у намірах надати воду в Крим Північно-Кримським каналом, маємо свіжі заяви пана Арахамії. Що вода в Крим в обмін на врегулювання на Донбасі – це дуже добрий обмін. Бо там наші люди й ці люди страждають. Особливо у віддалених гарнізонах.

Звісно, на практиці воду в Крим нададуть буже скоро (інакше, кажуть, ніякої Нормандії у квітні не буде). А врегулювання на Сході – це звичайно буде колись потім, як щиро обіцяють російські партнери. Подивимося, хто з посадовців піде у знак протесту заводнення Криму цією весною у відставку (прогноз – ніхто).

Сумно, що таким чином Україна фактично відмовляється від півострову, та що все так прогнозовано, так лінійне. Єдине невідоме наразі питання – це власне справжня ціна питання. Бо зрозуміло що всі розмови про «обмін» та «людей» стосуються тих, хто не в курсі справжньої вартості поступок. Казали, що не менше півярду у.о., саме стільки РФ готова була віддати кешем у 2018.

Наразі ж єдина позитивна новина – кажуть що парламентський комітет з прав людини протягом відвідання КПВВ та навколишньої місцевості не став відвідувати дамбу та робити заяв за сценарієм.

Про права людей яким потрібна вода. Цікаво, що узагалі тоді там було варто відвідувати, адже станом на сьогодні ЦНАПи на КПВВ звісно не працюють, а «автостанція» на Каланчаку використовується суто нелегалами як місце паркування. Ну, може для поважних гостей знов дівчат з Чаплинського ЦНАПу на КПВВ на годину завезуть. Для красивої фотосесії.


Борис Бабин / Facebook
Поділіться цим