четвер, 25 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Микола Княжицький: Україну готують до повернення під вплив Росії Одні бачать дружбу з Росією у тому, що знову серіали туди продаватимуть, а інші , тобто сама Росія – у тому, що ці серіали немає сенсу навіть робити у Києві, якщо є Москва

Суть пакету законів від Зеленського проста: парламент не має жодного імунітету і можливостей контролю, президент одноосібно призначає керівників силових відомств, підпорядковує собі Нацгвардію, створює – теж одноосібно – регулюючі органи.

Голосуватимуть за це депутати, які в ефірі визнають, що не знають ні що таке АРМА, ні що таке САП. Дехто здогадується, що таке НАБУ.

Навіщо це людині, яка і так має беззаперечну більшість у Верховній Раді? Відповідь очевидна: наперед знищити будь-які спроби опозиції отримати суспільну підтримку.

Коли в Україні суспільство проявляє незадоволення? Вірно, коли є загроза незалежності України. Отже, все, що відбувається зараз – звичайна підготовка до повернення України у російську сферу впливу.

Але є одне «але», як каже один відомий персонаж. Одні бачать дружбу з Росією у тому, що знову серіали туди продаватимуть, а інші , тобто сама Росія – у тому, що ці серіали немає сенсу навіть робити у Києві, якщо є Москва.

Про серіали – звичайно, метафора.


Николай Княжицкий / Facebook
Поділіться цим