п'ятниця, 29 березня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Сергій Єсипов: Мусор зробить і Коломойського Саме Мусор продав вам чергового олігархічного петрушку в якості народного улюбленця. І тільки в цьому ваша електоральна «революція» і ваша «жага змін». Вас просто дешево купили за буси

Таким чином електоральна революція – це така революція, така «народна жага змін», такий «запит на оновлення», при якому треба повністю позбутись старих обличь, повністю змінити склад керівництва, все оновити, всіх прогнати.

Тільки на місці Мусора і Чорта треба залишити того ж самого Мусора і Чорта.

Бо тільки він в нас виявляється справжній гарант – безпеки, реформ, стабільності, добробуту і взагалі – він наша фундаментальна основа основ, геть від святого!

Бо в країні творився такий жах, така страшна корупція, таке зубожиння і свавілля – в якому тотально брали участь ВСІ. І тільки він, один, залишався в стороні, не був, не брав, не знав.

І водночас НІЧОГО не міг зробити – всі п’ять років просто спостерігав в безсиллі, стискаючи кулаки – та що ж ви робите, суки!

Просто стояв один, посеред цієї навали, в найбілішому плащі, на найбілішому коні, з шаблею напоготові. Стояв і мовчки страждав.

Я дуже хочу, щоб ви, громадяни, запам’ятали цей яскравий момент – бо саме він відрізняє нехай і неочікуване, але справжнє народне волевиявлення від технологічного розводняка. Бо я точно знаю – ніхто з вас не був за Мусора і Чорта, можливо хтось був по роботі, але ніяких рейтингів і ніякої високої оцінки ви йому не давали. А навпаки. Це все той самий Мусор, який вбивав і знущався над нашими співгромадянами.

Тим не менш багато хто пішов, майже всі пішли – а Мусор залишився.

Саме Мусор продав вам чергового олігархічного петрушку в якості народного улюбленця. І тільки в цьому ваша електоральна «революція» і ваша «жага змін». Вас просто дешево купили за буси.

А з Мусором ніхто нічого не зробить – не зараз, не через місяць, не через рік. Навпаки – це Мусор тепер буде вирішувати кого знімати, а кого ставити. Можливо поки що разом з Коломоєм – а потім як піде. Мусор зробить і Коломоя, якщо той буде проти нього.

Аве, Мусор!


Сергей Есипов / Facebook
Поділіться цим