п'ятниця, 19 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Сергій Єсипов: Вода в Крим – не просто розмови Я дуже хочу, щоб не Володимир Зеленський, а насамперед виборець Зеленського нарешті позбувся мантри про «помилки Порошенка»

А що буде далі?

А далі буде диверсант Вишинський – ну той чувак, «журналіст» з медалькою за анексію Криму – росіянці чекають на звільнення, чи хоча б на зміну запобіжного заходу – не в обмін на наших бранців, ні, а просто так, як «жест доброї волі».

Олександр «залупа» Єфрємов – який зараз в СІЗО, але Портнов вже анонсував перегляд підсудності.

Вода в Крим – не просто розмови. Півострів без води вже за п’ять років перетвориться на пустелю. Возити воду літаками чи через мост росіянці явно не розраховують. Будете поїти ваших вбивць.

Зняття блокади ОРДЛО – блокада була дурнею, яка вбила українські підприємства Донбасу. Але після зняття блокади – співробітництво буде вже з російськими підприємствами. Вітаю усіх «блокадників», особливо партію Самопоміч, яка піде нарешті в пи…ду в тому числі і за це.

Одностороннє виконання Мінських домовленостей – ну тобто вибори з колаборантами поперед повернення контролю за кордоном. Про це вже говорять.

А ще може бути багато чого, про що ми поки що не здогадуємось.

І я ДУЖЕ хочу, щоб не Володимир Зеленський, а насамперед виборець Зеленського нарешті позбувся мантри про «помилки Порошенка».

Ви натурально за…бали з цими помилками і вашим самозаспокоєнням.

Яке вже не працює.

Poroshenko is gone.

Увесь пи…дець, трагедія, втрата суверенітету, втрата територій, кров, кров, кров, цілком на вашому сумлінні.

Це відповідальність за ВАШ вибір.

Живіть з цим.


Сергей Есипов / Facebook
Поділіться цим