п'ятниця, 26 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Сергій Єсипов: До влади прийшов хитрий бандос Коли до якогось судді КС підходить якийсь там Богдан і ввічливо нагадує, хто насправді до влади прийшов. Який там закон, які там доляри. Тут прокинешся, а голова в тумбочці

Я б не накидував на суддів КС. Ну просто тому, що я б на їх місці також всрався. Ніхто з них там не схожий на дітей, тому часи дніпровського клану всі пам‘ятати повинні добре.

А так да, Петро Олексійович і глобально – вінницькі – торгаші, підприємці, баригі. Але не вбивці. Вінниця взагалі в цьому плані досить пристойне містечко.

І який ресурс був в Петра? Купити або залякати прокурором/СБУ? Але, як бачимо, всі на кого «тиснули» – живі здорові, поновлені на посадах і повертаються в Україну. Тому що всі вони не дуже і боялись – знали Петро не бандос, а з прокуратурами-судами завжди порішати можна.

А от донецькі і дніпровські – ми знаємо.

Донецькі просто жадібні, не бачили берегів, за що і не втримались.

А дніпровський бандос – хитрий бандос. Саме тому Леонід Данілич, як би до нього не ставились – просидів два терміни і зараз – поважний громадянин. Наша небезпідставна надія на домовитись з Путіним.

Тому коли до якогось судді там КС підходить якийсь там Богдан і ввічливо нагадує, хто НАСПРАВДІ до влади прийшов.

Який там закон, які там доляри. Тут прокинешся, а голова в тумбочці.

Саме тому все так є і буде ще цікавіше.


Сергій Єсипов / Facebook
Поділіться цим