вівторок, 23 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Cергій Фурса: Офіційна заява партії «Батьківщина». Це часовий геноцид Влада краде час на поталу мафії, місцевим олігархам і світовим фінансовим воротилам, таким як Джордж Сорос. У влади не лишилося совісті. Але в країні ще є Віра, Надія і Юля

Вчора вночі влада знову вчинила зухвалий злочин проти українського народу. Під прикриттям темряви і коритуючись відсутністю у країні Юліі Тимошенко, яка мала честь брати участь у славетному форумі лідерів Європи на чолі з відомим борцем за незалежність Каталоніі Карлосом Пучдемоном, влада вкрала у людей годину часу. Зроблено це було руками відомого компрадора і першого заступника міністра економіки Maксима Нефьодова.

Після того, як влада вкрала у людей останнє, після того, як влаштувала тарифний геноцид, прийшов час вкрасти найжорожчє – час. Святу українську годину. Найкращу годину у житті кожного просто українця. Це часовий геноцид.

Влада краде час на поталу мафіі, місцевим олігархам і світовим фінансовим воротилам, таким як Джордж Сорос. У влади не лишилося совісті. Вони примушують нас жити за європейським часом, коли зарплати в краіні зовсім не європейські. Спочатку дайте людям європейські зарплати, а потім вже встановлюйте европейський час. Але ця година часу дорого коштуватиме украінським олігархам. Юлія Тимошенко розпочинає боротьбу і всеукраїнський тур, який поверне годину часу українцям.

Відразу після виборів ми обіцяємо, що повернемо стрілки на годину назад. Більше того, ми повернемо стрілки на дві години назад. Досить коритися мафіі, досить грати за чужими правилами. Ні – часовому геноциду. В країні вже не лишилося нічого, тотальне зубожіння і геноцид у всьому. Але в країні ще є Віра, Надія і Юля. Весна прийде. І ми повернемо час простим українцям. Старанням партіі «Батьківщина» і особисто зусиллями Юлії Володимирівни Тимошенко.


Сергей Фурса / Facebook
Поділіться цим