середа, 24 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Сергій Єсипов: Що отримала Україна за правління Воровки Ви можете багато сперечатись, хто скільки взяв кредитів – але в жодному разі не назвете минулі чотири роки порожніми

Чергова недолуга методичка юлеботів – у відповідь на вбивчу інформацію, що уряд Воровки за 26 місяців свого «правління» взяв в борг близько 26 мільярдів доларів, відсотки по яким Україна платить і досі.

Суть методички в тому, що «ваш Петя теж був тоді міністром закордонних справ».

Так от, нешановні мої юліни сектанти. Найс трай, але ж проблема не в тому, хто і скільки набрав кредитів.

Зрозуміло, що і тоді давали не Юлі, як і зараз дають не Петі. Дають Україні, дають нам всім, бо це ми і наші діти і онуки будуть все це платити. Навіть після всіх Петь і Юль.

Сам по собі кредит не проблема. Проблема в тому, що незважаючи на всі ці мільярди, за правління Воровки ми отримали абсолютно просране десятиріччя. В економіці, розвитку, будівництві інфраструктури – зеро, нуль. Пригадайте, що було зроблено в ті часи? Щось пригадується? Нічого.

Просрали, прожрали і отримали найвищу ціну на газ у Європі, яким опалювали повітря, навіть не подумавши про якусь модернизацію чи енергоефективність, і врешті решт отримали ригаючий шмат лайна, який дорозвалив все, що не встигла дожерти ваша Воровка.

Ви можете багато сперечатись, хто скільки взяв – але в жодному разі не назвете минулі чотири роки порожніми. На відміну від тієї катастрофи, що була, і не зважаючи на війну.

Навіть останній упоротий помічає і децентралізацію, і нові дороги, школи і дітсадки, і значно вищу енергоефективність осель.

Але я розумію – вам лють і заздрощі заважають думати і залишається лише відчайдушна брехня і відверті маніпуляції.

Останнім часом все більш ідіотскі.


Сергей Есипов / Facebook
Поділіться цим