п'ятниця, 29 березня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Як отримати великий грошовий приз та при цьому не потрапити «на гачок» шахраїв? Маємо для вас декілька простих порад, як розпізнати недобросовісних організаторів маркетингових акцій

Усі хочуть жити заможно, мати гарний дім, круту автівку. Та не всі мають змогу заробляти відповідно до своїх бажань, особливо в нинішні скрутні часи. Тож сьогодні найшвидшим легальним способом швидко розбагатіти є маркетингові акції. Однак як знайти добросовісного організатора та не натрапити на шахраїв?

Маємо для вас декілька простих порад, як розпізнати недобросовісних організаторів. Зазвичай аферисти:

1) НЕ вказують чітко прописаних правил акції;

2) НЕ мають офіційного сайту організатора та телефонів “гарячої лінії”;

3) НЕ викладають чесних відгуків про акцію;

4) НЕ надають публічної достовірної інформації щодо визначення фіналістів акції;

5) вимагають передоплату або номер банківської картки із CVV/CVC-кодом.

Отже, щоб знайти чесного організатора акцій, слід звертати увагу на показники, які кардинально відрізняються від указаних у переліку вище. Наприклад, «РОДИННИЙ КЛУБ»® можна сміливо віднести до добросовісних організацій, що проводять маркетингові акції, в яких найактивніші клієнти одержують великі грошові призи. Із відгуками переможців, процесом їх визначення та правилами акції можна ознайомитися на офіційному сайті компанії: https://rodynna.com/ або за телефоном: 0 (800) 300-208 (БЕЗКОШТОВНО).

Нам вдалося поспілкуватися з новою власницею головного грошового призу від «РОДИННОГО КЛУБУ»® – Квічкою Наталією Володимирівною з Львівської області. Пані Наталя зауважила, що якраз ретельно шукала чесну й прозору акцію, в якій можна дійсно одержати великі гроші, й обрала саме «РОДИННИЙ КЛУБ»®. Так і сталося – жінка здобула омріяну перемогу. Свій грошовий приз вона планує витратити на подарунки рідним, ремонт у домі і мріє хоча б цього літа поїхати на відпочинок.

І це лише одна з безлічі щасливих історій, що абсолютно реальні, коли акцію проводить добросовісний організатор. Отже, наші шановні читачі, будьте пильними та довіряйте тільки чесним компаніям! А ми нагадуємо, що стати наступним переможцем може кожен, тож реєструйтеся вже зараз: rodynna.com. Щиро бажаємо вам успіху!



Поділіться цим