четвер, 19 вересня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Відомий Z-блогер виступив проти влади Росії. ВІДЕО Єгор Гузенко заявив, що зараз відбувається зрада, а головні зрадники сидять у Кремлі

Z-блогер із понад 300 тис. передплатниками Єгор Гузенко («Тринадцятий») записав три відеозвернення, де різко висловився стосовно Кремля та нинішньої російської влади, а також побічно про Володимира Путіна, повідомляє ASTRA у неділю, 8 вересня.

«Якби 10 років тому один дідусь не обісрався б, і пішов би, як то кажуть, чесним на х…уй, а не в тиху 10 років тому, то всієї б цій ху … ні б не було, і пацанов би стільки не загинуло б, а тепер ви нас саджаєте та вбиваєте», – сказав у своєму відеозверненні «Тринадцятий».

Він додав, що «все, що зараз відбувається, це зрада. Зрадники сидять у Кремлі. Все, крапка». За його словами, влада прибирає незручних, саджаючи по в’язницях, зокрема Ігоря Стрєлкова (Гіркіна). Гузенко каже, що зрадники захопили країну, а так казати йому не страшно, бо весь народ посадити неможливо.

Незважаючи на це, команда блогера видалила записи і опублікувала голосове повідомлення, в якому пояснили емоційність Гузенка його «народністю» і що він «людина-буря та емоція».

«Давайте будемо об’єктивними – хто з нас, сидячи на кухні з сім’єю, не наговорив такого, що може дискредитувати когось взагалі», – заявила адміністрація каналу, зазначивши, що Гузенко пізніше може висловитися інакше.

Єгор Гузенко воював на Донбасі з 2014 року, а також у 2019 у Сирії. На момент початку війни в Україні був під домашнім арештом за те, що вистрілив чоловікові в обличчя світлошумовим патроном з аерозольного пістолета «Піонер», а пізніше за використання світлошумових у повітря. 6 березня 2022 року він зрізав електронний браслет, за допомогою якого його могла відстежити ФСВП, домовився через знайомих у терористичній «ДНР», що приїде до них, та втік на війну з Україною. З того часу він намагається офіційно вирушити воювати від міноборони РФ, але йому в цьому відмовляють через кримінальну справу.

Увага! Відео містить нецензурну лексику!


Наша Рада
Поділіться цим