четвер, 28 березня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Володимир Вербяний: Про що мовчить Порошенко Що населення отримає в майбутньому на заміну сьогоденним злидням? Заради чого варто потерпіти?

Прослухав чергову історичну промову Порошенка з нагоди Дня Соборності. Не розумію, кому такі виступи адресовані і на який піар-ефект вони розраховані. Людям у країні, у якій йде війна, яка не спроможна повернутися на шлях економічного розвитку через відсутність реформ, дійсно, варто розказувати, що було 100 років тому? Чи це втеча в комфортну піар-гавань від необхідності коментувати реальні гострі проблеми?

Мені дуже бракує промов Порошенка, у яких він пояснював би населенню, чому були підняті тарифи на газ (уявімо, що вони таки були підняті попри весь негативний ефект такого рішення на виборчі рейтинги) і до яких позитивних наслідків це насправді призведе. Чому не сидять корупціонери і так довго ухвалюється закон про антикорупційний суд. Які реальні позитивні наслідки від закону про приватизацію?

Публічні виступи президента, особливо в країні, яка стала на стежку болісних реформ, передусім потрібні і повинні ним використовуватись для розтлумачення необізнаному населенню, як і задля чого ці реформи робляться. Що населення отримає в майбутньому на заміну сьогоденним злидням? Заради чого варто потерпіти?

Можливо, тоді реформи буде робити легше, коли буде належна комунікація замість цих наївних гуманітарних проповідей?

Скажіть хтось йому.


Володимир Вербяний / Facebook
Поділіться цим