субота, 27 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Зеленський: Напад на Ізраїль був ретельно підготовлений. ВІДЕО Станом на зараз перевіряється інформація про можливу загибель однієї громадянки України та проводиться розшук двох наших громадян у Ізраїлі

Ізраїль має повне право на захист від терору, як і будь-яка інша держава. Сьогоднішні події кривававі події у Ізраїлі були ретельно сплановані. Про це сказав презиент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні в суботу, 7 жовтня.

Глава держави зазначив, що сьогодні від ранку він був на постійному звʼязку з українськими дипломатами з розвідкою.

«Станом на зараз перевіряється інформація про можливу загибель однієї громадянки України та проводиться розшук двох наших громадян. Будь ласка, дорогі українці, якщо ви перебуваєте в Ізраїлі, будьте максимально уважні. За будь-якої потреби, будь ласка, звертайтесь у наше посольство будь-яким доступним вам способом: Україна допоможе всім своїм людям, щоб не відбувалось», – заявив Зеленський.

Він нагадав, що сьогодні весь світ побачив жахливі кадри з Ізраїлю – кадри того, як терористи знущаються з жінок, чоловіків, як захоплюють у заручники навіть літніх людей, не жаліючи нікого.

«Терористичний напад на Ізраїль був ретельно підготовлений, увесь світ розуміє, які саме спонсори терору могли спонукати та забезпечити організацію цієї атаки. Ізраїль має повне право на захист від терору, як і будь-яка інша держава. Жодної підтримки терористам!Хай цінність людського життя та несприйняття терору будуть тими принципами, які нарешті обʼєднають увесь світ», – заявив президент.


Наша Рада
Поділіться цим