вівторок, 19 березня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

ЗСУ вдарили з HIMARS по Новій Каховці та Донбасу. ВІДЕО ЗСУ завдали по окупантам 11 ракетних ударів по окупованій частині Донбасу, включаючи Донецьк

Українські військові використали американські установки HIMARS проти російських окупантів у Новій Каховці. Понад сотня росіян загинула внаслідок цього удару, повідомив у Facebook радник глави Офісу президента Олексій Арестович у неділю, 10 липня.

За його словами, удар завдавався по пункту управління 49 армії РФ, ППО і складам з ракетами для ППО.

«За попередніми даними, понад сто знищених, близько 200 поранених, половина з яких – важкі, частина з яких не виживе. Були термінові евакогрупи для якихось VIP-поранених та вбитих», – розповів Арестович.

Також сьогодні ЗСУ завдали по окупантам ще 11 ракетних ударів з HIMARS. Були вражені склади з боєприпасами та паливом у Ленінському районі Донецька, на шахті Калініна у Донецьку, Маріуполі, Алчевську, Шахтарську, Кіровському, Харцизьку, Чистяковому, Зугресі, Придорожньому, Іловайську.

Також у мережі з’явилося відео пожеж та різних населених пунктів Донбасу, які тимчасово перебувають у російській окупації.


Наша Рада
Поділіться цим