субота, 27 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Путін назвав «єдиний мотив» війни проти України Росія намагається «зупинити війну» в Україні збройними засобами, цинічно заявив Володимир Путін

Росія розпочала агресивну війну проти українського народу для захисту своїх інтересів і інших мотивів у неї начебто не було. Таку заяву у п’ятницю, 26 січня, зробив президент РФ Володимир Путін на зустрічі зі студентами, які вбивають українців на фронті, замість того, щоб вчитися.

«Не було жодних інших міркувань, крім одного – захист інтересів Росії. При вирішенні питань подібних інших мотивів бути не може», – заявив Путін.

Він в черговий раз повторив свої цинічні слова про те, що Росія начебто не починала війну.

«Вони (влада України – ред.) самі розпочали війну на Донбасі. Це спроба припинити цю війну збройними засобами. Ми досягнемо реалізації поставлених нами завдань та цілей», – стверджує президент РФ.

Володимир Путін вважає, що у 2014 році в Україні «почали фізично винищувати всіх, хто був налаштований на нормальні відносини» з Росією.

«Це геноцид, інакше назвати не можна. Росіян там оголосили нетитульною нацією – закон ухвалили – на наших історичних територіях», – поскаржився він.

За словами Путіна, зараз проти України воюють понад 600 тисяч росіян, а «зона бойових дій велика – майже 2 тис. кілометрів».


Наша Рада
Поділіться цим