субота, 27 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

ЗМІ назвали можливі терміни нападу Росії на Европу Загрозливим буде період між відходом з посади нинішнього президента США і вступом на посаду його потенційного наступника, стверджують джерела

В одній з європейських розвідок припускають, що Росія може атакувати Європу взимку 2024-2025 року. Про це повідомила газета Bild з посиланням на власні джерела в суботу, 23 грудня.

«У розвідувальній службі вважають, що Росія може завдати удару по Європі саме в той момент, коли США виявляться «без лідера», і зможуть прийти на допомогу європейським державам лише після деякої затримки», – йдеться у повідомленні.

Мова йде про період між відходом з посади нинішнього президента США на початку листопада 2024 року і вступом на посаду його потенційного наступника в січні 2025 року.

Співробітник розвідки стверджує, що російська влада сподівається, що колишній президент Дональд Трамп повернеться у Білий дім, оскільки під час його правління «може статися все, що завгодно».

Газета нагадує, що раніше міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус заявив, що європейській оборонній промисловості потрібен час для нарощування своїх потужностей.

«Зараз у нас є приблизно п’ять-вісім років, щоб надолужити згаяне – як у збройних силах, так і в промисловості і суспільстві», – сказав він.


Наша Рада
Поділіться цим