п'ятниця, 29 березня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Богдан Буткевич: ТОП-10 ознак, чому Зеленський – вже Янукович Зе вийшов на фінішну пряму, в кінці якої – об'єднання всіх і вся для усунення його від влади

1) Почав політичні репресії зі спробою посадити свого головного конкурента — done

2) Має великий схематоз на державних підрядах (велике крадівництво) — done

3) Намагається сформувати свій медіа-холдинг – тобто, викупити чи підім’яти вже існуючі ЗМІ, позаяк створити власне нема таланту та бажання. Он щойно стало відомо, що слуга народу Ковальов купив 4 канал у Добродомова. Тепер у зелені – три телеканали (Рада, Дом, 4). Ну, і згадайте курченківський медіа-холдинг – дуже схоже.

4) Має свого мутного рішалу по юридичних справах та правоохоронних органах (у Яника – Портнов, у Зе – права рука Портнова – Татаров)

5) Намагається узурпувати владу та збільшити свої повноваження. Передовсім – щодо силових структур (РНБО-шоу, намагання поламати Конституційний Суд, повністю підконтрольні йому СБУ, ДБР, ГПУ, МВС).

6) Починає все більше бронзовіти та перетворюватися на царька

7) Має свій прообраз старшого сина який, який намагається стати віце-президентом та всім рулити в країні (Саша-стоматолог – Єрмак)

8 ) Має в оточенні величезну кількість російських агентів впливу, які стрімко ведуть Зе до катастрофи (єрмак, демченко, гогілашвілі, татаров тощо).

9) Зе поступово стає руконеподаваним для західних партнерів через постійну брехню і намагання намахати навіть у дрібницях. Чого вартий тільуи кейс з непризначенням прокурора САП, всупереч особистій обіцянці Байден та МВФ. З ним продовжують стосунки тільки через те, що він президент України. Так само було і з яником.

10) Так само як Яник набирав собі оточення з донецьких, так і Зе формує своє коло з «Кварталу95». Чим формує спаяний прошарок тих, хто особисто завдячує кар’эрою та успіхом Зе.

Продовжуйте, якщо бачите ще ознаки.

Але імхо таваріщ Зе вийшов на фінішну пряму, в кінці якої – об’єднання всіх і вся для усунення його від влади.


Богдан Буткевич / Facebook
Поділіться цим