вівторок, 16 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Юрий Романенко: Самопомощь в мире фантазий По логике Оксаны Сыроид, деньги за вывоз мусора, за которое шла борьба почти год, ушли «проигравшему»

Сыроид сегодня отжигала на ЗИКе:

«Одним із методів тиску на фракцію «Самопомочі» був підпал сміттєзвалища у Львові. Це було якраз перед першим голосуванням за зміни до Конституції України в частині правосуддя».

Ну да, а до этого 10 лет пролетели как один день. Если «Самопомощь» занялась мусором так же завзято как конституционными изменениями, то их не поймали бы глупо на такой проблеме.

«Ми розуміємо, що питання сміття – це довга битва, і перемога буде тільки тоді, коли Львів матиме умови безпечного заховання і переробки відходів. Тому сьогодні ми виграли бій, але до виграшу битви ще далеко»

А в чем выиграли бой? В том, что отдали вывоз мусора ОГА и теперь осваивать сотни миллионов гривен будут не компании близкие к Садовому, а близкие к Банковой. Пока пришли к такому решению слили в унитаз свой рейтинг.

«Те, що сьогодні Львівська обласна адміністрація так активно взялася за вивезення відходів, до того ж, так само тиснучи на мерів районних центрів та громади, означає, що вони могли допомогти ще рік тому і не робили цього свідомо. Тому я впевнена, що всі ці рішення ухвалювалися в Києві на вулиці Банковій»

Эврика! Открытие года. Не верю!

Віце-спікер парламенту також зауважила, що партія та її лідер Андрій Садовий нічим не поступилися, щоб проблема нарешті почала вирішуватися.

Ну да.

«У цьому питання вирішальною була позиція львів’ян. Адже політики тільки дали поштовх своїм протестом, натомість саме люди в той критичний момент заявили про свою позицію»

Протест был мощный. 500 человек под ратушей в почти миллионом городе. Именно это испугало Банковую, а не то, что накануне Садовой отдал вывоз мусора Синютке. Бабло за вывоз мусора за которое шла борьба почти год уходит в логике Сыроид «проигравшему».


Юрий Романенко / Facebook
Поділіться цим