п'ятниця, 18 жовтня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

МСЕК, «ШЛЯХ» і Мустафа Все почалось у 2022, коли у чоловіків 18-60 виникла проблема із виїздом за кордон України, а бажання було велике і засоби його досягення – безлімітні

Всі ми були шоковані побаченим на дивані у очільниці МСЕК в Хмельницькому.

Всі здогадувались, всі розуміли, але ніхто не передбачав масштабів. Ніхто, крім правоохоронців, які дозволяли відбутись всім тим процесам, а тепер вибірково та показово карають тих, хто не поділився.

Але МСЕК – то лише верхівка айсбергу «Ухилянт».

Набагато більший корупційний масив залишився поза увагою суспільства. Саме тому Троль вам про нього розкаже.

Все почалось у 2022, коли у чоловіків 18-60 виникла проблема із виїздом за кордон України, а бажання було велике і засоби його досягення – безлімітні.

Хитрий міністр транспорту Кубраков вирішує для швидкої та законної можливості виїзду за кордон використати свіжу програму Державної служби України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека) для виїзду за кордон водіїв під назвою «ШЛЯХ». Під неї швидко приймають нормативну базу і Кубраков призначає відповідальним за її формування та наповнення свого заступника – Мустафу Найєма.

Кубраков та Найєм створюють закритий чат між собою, де Кубраков дає вказівки кого і куди вносити у режимі «vip». Намагаючись сподобатись і втертись в довіру найкорупційнішому міністру, Мустафа затято виконує вказівки шефа, повністю нехтуючи процедурними та нормативними актами. Крім того, до клієнтів Кубракова починає потроху додавати власних. За що і починає отримувати до $5 тис. за кожну особу зі списку.

У списку опиняються такі «водії вантажівок», що навіть Голівуд з «Мільйонером із нетрів» курить за рогом: мільярдери, депутати, міністри, артисти, спортсмени, дизайнери, їх сини та багато інших, у кого було «5 штук для лисого» чи звʼязок з Кубраковим. І таких людей були тисячі.

Клієнтів Мустафі приводив і його брат, та допомагав легалізовувати ці гроші через свою юридичну компанію.

Мустафа так захопився, що не помітив, як втратив контроль за інформацією, от тоді всі чати і попали до НАБУ. Прийшлось Найєму і самому піти на співпрацю, і здати горе-шефа Кубракова, який теж пішов на співпрацю. Результат цієї співпраці відчули два народних депутати та бізнесмени, яких схиляв, провокував і підставив Мустафа, бажаючи швидко довести свою ефективність НАБУ. Решті депутатів, особливо з провладної партії «СН» та «Довіри», теж раджу поприбирати зайве у своїх оселях, телефонах та у коханок. Мустафа здав усіх.

Та все ж, у історії про МСЕК та «ШЛЯХ» є не тільки спільне, а й відмінне – знайдене у Мустафи залишили йому. Він ростить сина, йому дуже треба. Вітання новому доларовому мільйонеру України. Не забудь, дорогий викривач, задекларувати!

В якості постскриптуму: авжеж, все, що написане Тролем – вигадка та фантазія. Якби це була правда, Шабунін і Ніколов зробили б про це стрім, Михайло Ткач всю ніч сидів би в машині, знімаючи на відео як бродячі пси займаються коханням, НАБУ з трьох ракурсів провело би онлайн-обшук, а ВАКС наклав би арешт на холодильник, самокат та зношені капці Мустафи Найєма і призначив би заставу 1 мільярд.


Тендерний Троль
Поділіться цим