субота, 27 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

«П…зда мосту»: З’явилось вражаюче відео удару ЗСУ по Антонівському мосту Українські військові вирішили остаточно закріпити статус Антонівського мосту як непроїзний

У ніч на неділю ЗСУ нанесли новий удар по Антонівському мосту на території тимчасової зайнятої російськими окупантами Херсонської області. Про це у неділю, 14 серпня, повідомила керівник об’єднаного прес-центру Сил оборони ОК Південь Наталія Гуменюк.

«Так, ми продовжуємо вогневий контроль за транспортними і логістичними артеріями на тимчасово окупованій території, оскільки маємо чіткий намір допомогти окупантами прийняти правильне рішення і спрямувати їх чергові «жести доброї волі» в потрібному нам напрямку. Знову було нанесено удар по Антонівському мосту для того, щоб закріпити його статус остаточно як непроїзний», – сказала Гуменюк в ефірі національного телемарафону.

При цьому, відповідаючи на запитання ведучої про те, чи справді ЗСУ вдалося пошкодити всі стаціонарні канали поставок важкого озброєння окупантів з лівого на правий берег Дніпра в Херсонській області, Гуменюк сказала: «так, це означає, що важка техніка і перевезення запасів боєприпасів надзвичайно ускладнені аж до неможливості (таких перевезень – ред.). Ми продовжуємо уточнювати всі результати і коли отримаємо абсолютну оцінку, зокрема експертну, для розуміння того, що ці артерії вже не можуть використовуватися, то проголосимо це».

Керівник об’єднаного прес-центру Сил оборони ОК Південь також зазначила, що наразі керівний склад військових підрозділів окупантів використовує на Правобережжі «залишки транспортних шляхів» для власної евакуації на лівий берег Дніпра.

«Для рядового особового складу (військових підрозділів окупантів – ред.) це означає, що їм доводиться залишатися на місці і приймати волю долі. Україна – гуманна країна і дотримується норм міжнародного гуманітарного права, тому в полоні їм буде краще, ніж навіть після повернення до власної країни», – підсумувала Гуменюк.

Вона нагадала російським військовим, що, якщо вони складуть зброю і залишаться в обмінному фонді, у них «є шанс зберегти свій генофонд».

Тим часом у соцмережах з’явилося відео ударів по Антонівському мосту. Автор ролику стверджує, що «мосту п…зда».


Наша Рада
Поділіться цим