субота, 27 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Скандал з «Квартал 95»: Ми дуже давно не займались ватниками Ірина Гатун мала би покаятись за свої покатушки в Крим, за пілотки і за свідоме паплюження поваги до наших жінок, яких ламали, катували та вбивали. Але ні. Легше ж знайти «хейтерів», які зірвали тобі заробітки

Нова зірка «Кварталу» – ватниця і любителька окупованого Криму Ірина Гатун записала типу вибачення.

Ну, як вибачення, жодного слова про образу жінок з окупованих територій, які стали безхатьками, потерпіли насилля та катування з боку окупантів не було. Не було прямих вибачень за образу блискачно окупованого міста Скадовськ.

Зате Ірина увімкнула улюблену платівку всіх ватників і довбограїв.

«Перед тими, кого це образило я прошу вибачення, щирі. Але тим проплаченим тварям, які спеціально піднімають хейт, я хочу сказати, що ви та ваш Путін – х*йло», – каже ця женщіна.

Ага, тобто панянці дуже не подобається, що її впіймали за руку і ткнули писком.

Подібна людська біомаса не розуміє, що є речі стратегічного характеру – вони не купуються за гроші, не продаються. Є питання виживання нашої держави. Є питання поваги до ближнього, який переживає чи пережив пекло окупації.

Я розумію, до чого ці номери Кварталу.

Питань щодо блискавичної окупації півдня дуже багато. Багато їх до найвищих політичних кіл, які то воду намагались до Криму пустити, то шатли запускали.

Тож технологічно вирішили піти найлегшим шляхом – показати своїй найтупіший території ілюзію того, що на окупованих частинах Лівобережжя жили бидловаті, тупі, огидні люди, які не могли зв’язати докупи трьох слів мовою. А отже, – може, їх і не шкода? Может, они это сами и тойво? Винуваті? Дуже хворий та небезпечний наратив. Херсонщина була україномовною та українською політично і ДО окупації. Навіть в кінці 90-х кавуни з Херсонщини у вантажівках ми з бабусею купували у характерних вусатих україномовних дядьків.

Жінка на відео мала би покаятись за свої покатушки в Крим, за пілотки і за свідоме паплюження поваги до наших жінок, яких ламали, катували та вбивали. Але ні. Легше ж знайти «хейтерів», які зірвали тобі заробітки.

До речі, про «хейт».

Хейт – це коли Хейлі Бібер досі погрожують, що вона одружилась із Джастіном Бібером, а не Селена Гомес. Насправді все ок, у всіх нові стосунки.

Хейт – це коли в період Трампа пара неадекватних ведучих розповідала, що їхній син з Меланією хворий і неповноцінний. Насправді все з ним нормально, просто 10-річна дитина не любила публічності.

Хейт – це щоденні полотна Мар’яни Безуглої в бік армії.

Хейт – це коли Лобода напала на неповнолітню харків’янку за те, що та не хотіла її пісень у своєму місті. Там теж дитині гаркнули: «Хто тебе проплатив?».

І хейт – обзивати здорову конструктивну критику, побудовану на фактах – скрінах зі сторінки Гатун ватних фоток – «проплаченими тварям». Я люблю свою роботу і поважаю наших людей, які пережили чи переживають окупацію.

До слова скріни, які так образили мадам Гатун – мені допомагала збирати дівчина, яка зараз служить. Яна К, щира подяка

Ми дуже давно не займались ватниками, які формували наш культурний простор – вчили мільйони людей любити РФ, Путіна і обирати президентом телеперсонаж. Час цим займатись, що і робимо.

Шкварчали Горбунов, Кравець. І це шкварчить.


Марина Данилюк-Ярмолаєва / Еспресо
Поділіться цим