субота, 27 квітня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

«Серцевий напад в Путіна»: видихайте, дива не станеться Українців змушують сподіватись виключно на диво – все негайно стане чудово, варто тільки прикопати одного бридкого карлика

Це взагалі дуже підступна технологія: змусити українців (і не тільки) вірити, що от скоро-скоро здохне Путін – і все, одразу настане перемога. І саме через підступність я на 99,9% впевнений, що звідси стирчать вуха Кремля і ФСБ. Обґрунтовую.

1. Українців змушують забути про тяжку роботу ЗСУ і спецслужб, забути про не менш складну працю їх всіх в тилу, щоб втримати економіку і державу на плаву. Змушують забути про величезні зусилля і витрати союзників. І сподіватись виключно на диво: все негайно стане чудово, варто тільки прикопати одного бридкого карлика. Вважаєте, це нормально і продуктивно – сподіватись не на себе, не на ЗСУ, не на союзників, не на економіку, а на одну випадкову малоймовірну подію, котра від нас ніяк не залежить?

2. Це по факту та ж теза, що її ФСБ транслює через «Раша Тудей», «Спутнік», «хороших русскіх», «переслідуваних втікачів з Росії» з лютого 2022: «винний тільки Путін, більше ніхто». Ну а як винуватити росіян, якщо все стане добре без одного Путіна?

Але замовник нападу – не злобний виродок Путін. Росія намагається нас знищити вже понад 300 років – Путіна тоді і в проєкті не було. Що 2003-го (Тузла –ще не забули? А тоді був третій рік першої каденції Путіна), що 2014-го, що 2022 Путін просто виконав замовлення мінімум 80% росіян – котрі чекали «щоб врешті взялись за цих бандерівців і покарали за нахабство жити краще» та зараз схвалюють війну.

Ну, і ще момент: вже всі переконались, що Путін має запас двійників. І це нормально не лише для диктаторів, але і загалом для політичних лідерів держав в складних обставинах. Тобто, я навіть припускаю, що дійсно був виклик лікарів на «серцевий напад в Путіна», просто репліку обрізали з повного варіанту «серцевий напад в Путіна №*». Загалу не назвали номера чи позивного вахтового Путіна, в якого стався напад.


Олексій Голобуцький / Telegram
Поділіться цим