п'ятниця, 29 березня 2024 | ПРО ПРОЄКТ | КОНТАКТИ

Путінський указ про воєнний стан: Три важливих аспекти Указ дає можливість від завтра, на окупованих територіях крім Криму, забирати всіх чоловіків в армію. Не просто хапати на вулицях, а вриватися в будинки

У середу, 19 жовтня, президент Росії Володимир Путін оголосив про рішення «запровадити» воєнний стан на території анексованих Херсонської, Запорізької, Луганської та Донецької областей України

1. Указ дає можливість від завтра, на окупованих територіях крім Криму, забирати всіх чоловіків в армію. Не просто хапати на вулицях, а вриватися в будинки. Евакуація потрібна для того, щоб спростити виявлення чоловіків.

2. Указ ділить РФ на чотири зони з різним ступенем готовності до бойових дій. Це потрібно для того, щоб в будь-який момент перевести будь-яку територію в воєнний стан і там продовжити мобілізацію.

3. Разом з воєнним станом Путін несподівано підняв мера Москви до статусу «відповідального за регіони разом з адміністрацією президента». Таким чином він замазує в кров всіх тих, хто належав до, так званої, партії мовчання. І паралельно створює напругу по лінії Собянін-Кірєнко. Він починає стравлювати оточення, судячи з усього, переживаючи за те, що багато хто постарався дистанціюватися від війни та набирає політичної ваги.


Вадим Денисенко / Facebook
Поділіться цим